COVID

COVID-PROTOKOLL A BELVÁROSI SZÍNHÁZBAN
Kedves Nézőink!
 
Ahhoz, hogy megelőzzük a koronavírus-járvány terjedését, közös erőfeszítéseket kell tennünk. Kérjük türelmüket ebben a nehéz helyzetben, és vigyázzunk közösen egymás egészségére!
 
Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a fokozzuk a takarítás, a fertőtlenítés és a szellőztetés gyakoriságát.
 
A közönségforgalmi területeken dolgozó munkatársaink kötelezően maszkot viselnek.
 
Folyamatosan szűrjük dolgozóinkat, csak egészséges kollégáink vehetik fel a munkát.
 
Csatlakoztunk ahhoz a széleskörű összefogáshoz, amelynek keretei között a színházak közös szabályokban állapodtak meg. Ennek részletei honlapunkon elérhetőek.
 
Kérjük Önöket, hogy mindnyájunk egészsége érdekében vegyék figyelembe az ajánlásokat és tartsák be a szabályokat!
 
Ajánljuk Önöknek, hogy jegyeiket online vásárolják meg.
Kérjük, hogy betegen ne látogassák előadásainkat.
 
A bejáratnál minden nézők testhőmérsékletét érintésmentes hőmérővel megmérjük. Azok a nézőink, akiknek testhőmérséklete meghaladja a 37,6 °C-ot, nem léphetnek be a színház területére. Jegyüket ebben az esetben egy általuk választott másik alkalomra, azonos kategóriájú helyre cserélhetik át.
 
A színház közösségi tereiben (előtér, büfé, ruhatár, mosdók) és a színházteremben a színházlátogatás teljes időtartamára kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk használata. 
 
Használják a közösségi terekben kihelyezett kézfertőtlenítőket.
 
A ruhatár használata nem kötelező. Kabátjukat, táskájukat bevihetik a nézőtérre.
 
A nézőteret az előadás kezdete előtt 30 perccel megnyitjuk, hogy folyamatosan foglalhassák el helyüket.
 
Kérjük, hogy az előadás végén maradjanak a helyükön, és fokozatosan, szektoronként, az iránymutatás szerint hagyják el a nézőteret.
 
Együttműködésüket köszönjük és tartalmas szórakozást kívánunk előadásainkon!

 

JEGYCSERE ÉS BÉRLETFELHASZNÁLÁS SZEPTEMBERBEN ÉS OKTÓBERBEN

 

Azok a nézőink, akik nem váltották vissza jegyeiket – amit ezúton is köszönünk –, már szeptember-októberi előadásainkra felhasználhatják a csere lehetőségét.


Az Önök kényelme érdekében a jegyek az Orlai Produkciós Iroda bármely, a Belvárosi Színházban vagy a Hatszín Teátrumban játszott saját előadására felhasználhatók. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akár egy másik produkciót, sőt friss bemutatót is választhatnak az átváltáskor. Amennyiben nem találnak szeptemberben vagy októberben megfelelő időpontot, ne aggódjanak. A bérletek és a járványidőszak alatt elmaradt előadásokra szóló jegyek érvényességét meghosszabbítottuk: a 2020. december 23-ig játszott előadásaink közül bármelyiket választhatják.
Mivel a kínálatot szélesítettük és az átváltást teljes rugalmassággal kezeljük, a cserére személyesen, a Belvárosi Színház szervezésén (nyitvatartás: hétköznapokon 12 és 18 óra között) kerülhet sor.
Széttépve - Zenés szembenézés Szabó Kimmel Tamással koronavírus-járvány miatt elmaradt előadásait 2020. szeptember 29-én és október 13-án pótoljuk. Az eseményre a megvásárolt márciusi és áprilisi jegyek érvényesek. A márciusi 18-ra jeggyel rendelkező nézőinket szeptember 29-én várjuk. Az április 30-ra jeggyel rendelkező nézőinket október 13-án várjuk. Jegyüket nem kell átváltani az új időpontra, azok változatlanul, ugyanarra a helyre érvényesek. Azok a nézőink, akiknek a szeptember 29-i és az október 13-i időpont nem megfelelő, 2020. július 31-ig válthatják vissza jegyeiket a Belvárosi Színház jegypénztárában.
Az Alinda beszélget a Belvárosiban eredetileg március 29-re tervezett, de a pandémia miatt elmaradt alkalmát 2020. szeptember 21-én pótoljuk. A vendégek, Mácsai Pál és Máté Gábor maradtak, az eseményre a megvásárolt márciusi jegyek érvényesek. A márciusi 29-re jeggyel rendelkező nézőinket várjuk szeretettel szeptember 21-én. Jegyüket nem kell átváltani az új időpontra, azok változatlanul, ugyanarra a helyre érvényesek. Azok a nézőink, akiknek a szeptember 21-i időpont nem megfelelő, 2020. július 31-ig válthatják vissza jegyeiket.
Veres1 Színház elmaradt előadásainak pótlása és jegyeinek érvényessége a következő. A 2020. március 22. 15 órára meghirdetett Az egérfogó jegyei 2020. szeptember 13. 15 órára érvényesek. A 2020. március 22. 19 órára meghirdetett Az egérfogó jegyei 2020. szeptember 13. 19 órára érvényesek. A 2020. április 12. 19 órára meghirdetett Ne most, drágám! jegyei 2020. szeptember 12. 19 órára érvényesek. Azok a nézőink, akiknek a megadott időpontok nem megfelelőek, 2020. augusztus 31-ig válthatják vissza vagy cserélhetik át más előadásra jegyeiket.